- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 2000 |
Feferony třešňové sterilované | 26 |
Pórek | 40 |
Paprika zelená | 100 |
Paprika červená | 60 |
Mrkev | 120 |
Celer řapíkatý | 170 |
Celer bulva | 155 |
Cibule | 160 |
Petržel - kořen | 80 |
Zelí bílé hlávkové | 600 |
Dochucovadla:
sůl,
Energetická hodnota celkem: 1975 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 198 kJ
Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.